Нашиот сајт користи колачиња со цел да ви обезбеди најдобро искуство за купување онлајн. Ние ја почитуваме вашата приватност, и со таа цел собираме само основни и анонимни информации за статистички анализи.

Можете да прочитате повеќе за тоа како користиме колачиња и како се користат вашите информации во нашата .

За нас

La.mk е платформа која ви овозможува многу лесно да креирате интернет продавница, слична на оваа.

Со само неколку клика автоматски добивате лично ваша продавница, со сите потребни функционалности вклучени. Преку административниот панел можете многу лесно да ги менаџирате вашите производи, порачки, кампањи и повеќе, а ние се грижиме да имате функционална и модерна интернет продавница. Ние се грижиме за техничките комплексности за вашата страна да биде лесна за користење, брза, и достапна 24/7, се што вие треба да правите е да продавате.

Повеќе информации можете да најдете на страната https://la.mk

logo

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

+389 77 647 585
contact@la.mk

НАШАТА КОМПАНИЈА

За насПроизводиМоја сметкаМои порачкиУпатство за користење

© 2021 All rights reserved
powered by
la.mk logo
mastercard logo
visa logo